NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - Fusie Antwerpen Dam  11 - 3  (3-3)
   
DATUM 19-11-2010  21:20
   
DOELPUNTEN 9’ 1-0 NEJJAR Youssef, 10’ 1-1 BOUZDI Hamza, 12’ 2-1 TEODORI Mauritzio, 14’ 3-1 EL OUADI Issam, 17’ 3-2 YAZNASNI Khalid, 20’ 3-3 EL GHAADAOUI Taoufik, 31’ 4-3 TEODORI Mauritzio, 33’ 5-3 EL OUADI Issam, 34’ 6-3 EL OUADI Issam, 35’ 7-3 HUYUK Mustafa, 37’ 8-3 ACHADOUD Omar, 37’ 9-3 TEODORI Mauritzio, 38’ 10-3 HUYUK Mustafa, 40’ 11-3 ACHADOUD Omar 
   
VERSLAG Na de verliespartij in Zolder afgelopen week was het vooral zaaks om gisteren avond te winnen tegen neo tweedeklasser Fusie Antwerpen DAM. Huyuk kwam terug uit schorsing en het was vooral ook zien hoe fel het zelfvertrouwen van Celtic was aangetast door het verlies in Zolder. Amzil werd beloond voor zijn goede inzet bij de beloften en kreeg zo zijn eerste CAP én speelminuten in tweede klasse.

Na een veel te lange studieronde trof Teodori de lat en Huyuk de paal. Ook Antwerpen trof een keertje de paal alvorens Nejjar kon uitbreken en overhoeks de 1-0 scoren. Antwerpen komt terug wanneer Bouzdi een knappe aanval kan binnentikken. Maar dan krijgt Bouyakoubi even later een 2e gele kaart en mag vroegtijdig gaan douchen. Celtic tikt dan rond en Teodori kan de 2-1 scoren. Even later speelt Salmy de ingelopen El Ouadi aan die de 3-1 binnenschuift. Celtic krijgt dan nog 3 dijken van kansen maar verhoogt de voorsprong niet. Tot Yaznasni K in de rebound kan milderen tot 3-2. Celtic kan een 10m niet verzilveren en krijgt nog een goede kans om de voorsprong te vergroten, maar Antwerpen speelt een 2 tegen 1 situatie op slag van rust goed uit en El Ghaadaoui scoort de gelijkmaker.

Na de rust kregen we opnieuw een studieronde. Het duurt tot in de 24’ alvorens Celtic een eerste kansje kan bij elkaar voetballen. Antwerpen dat met té weinig wisselspelers afzakte, zat toen al het tempo uit de wedstrijd te halen. Ze treffen echter wel nog de paal. Celtic zoekt naar zijn eigen spel. Het wil aanvankelijk niet lukken. Uiteindelijk zorgt Teodori voor de 4-3 op aangeven van Salmy. Celtic speelt dan een versnelling hoger en El Ouadi draait en schiet in het dak van het doel, 5-3. Doelman El Ajaji speelt dan mee als vliegende doelman, maar gaat is niet snel genoeg terug als El Ouadi de 6-3 ban op de middenlijn scoort. Als 5’ voor tijd Huyuk zijn 10m binnenschiet lijkt het kalf verzopen voor de bezoekers. Het geloof in puntengewin is dan al gezakt tot beneden het vriespunt. Als Achadoud de 8-3 scoort is de veer helemaal gebroken bij Antwerpen. Zo mag Teodori van ver uithalen en de 9-3 scoren zonder weerwerk van doelman El Ajaji. En bij de 10-3 wilde neofiet Amzil niet scoren maar gaf hem aan Huyuk. Antwerpen hield het voor bekeken 3’ voor het einde van de partij. Na wat overleg besliste ze toch van de partij uit te spelen en uit dank voor het beëindigen van de partij door de bezoekers werd de bal rondgetikt in eigen rang zonder nog aan te dringen. Uiteindelijk werd het een echte anticlimax, maar alles verliep ondanks de frustraties bij de Antwerpenaren toch nog zonder incidentjes. Bij een lange bal door Heilmann devieerde Achadoud de bal nog in doel 1” voor de gong en werd de eindstand afgetikt op 11-3. Geen goede partij van Celtic, maar voldoende voor de 3 punten én door het verlies van zowel Zolder in Bocholt als Beyne thuis van Tongeren komt het alleen aan de leiding van heet klassement! 

TERUG