NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - United '76 Schoten  9 - 2  (5-2)
   
DATUM 18-03-2011  21:45
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Op de langdurig gekwetsten Nicolay en Michiels na iedereen paraat voor de thuiswedstrijd tegen Schoten, dat na een moeilijk seizoenbegin si opgerukt naar een veilige tiende plaats en ze versloegen twee weken geleden nog leider Heusden. Maar de thuisploeg is aan een sterke terugronde bezig en zette vrijdag zijn opmars gewoon verder. Real scoorde de eerste treffer via Azzimani (1 – 0) maar tot ieders verrassing kwam United direct op gelijke hoogte via Bruyninckx en zelfs op voorsprong via Benlakdame (1 – 2). Verder zouden ze niet meer geraken want Noorderwijk drukte het gaspedaal in en de doelpunten volgden snel, met drie keer een erg gemotiveerde Tim Wagemans als afwerker, eerst kon hij een actie van Hermans afwerken (2 – 2), de 3 - 2 voorsprong volgde na een prima voorzet van Dave Troonbeeckx en de 4 – 2 met de hulp van speler-coach Plompen. Libero Troonbeeckx schoot zijn ploeg definitief op rozen en de 5 – 2 was meteen ook de ruststand.

Na de pauze kwam Schoten nog amper aan spelen toe want de Plompen-boys deden wat ze wilden. Iedereen wou scoren bij de thuisploeg, sommigen zelfs iets teveel. Appi Azzimani met de 6 – 2 en even later alweer Wagemans na samenspel met kapitein Hermans en 7 – 2 op het bord. En daar bleef het niet bij, Wagemans, niet te stoppen, werd onderuit getrokken binnen de cirkel en Tim zelf achter de bal en 8 – 4 op het bord. De aanvallen kwamen van overal en de te jonge Antwerpenaars wisten het niet meer. Topschutter Khalid, veel op de bank vrijdag, mocht de laatste van de avond maken (9 – 2). De thuisploeg ging nog met man en macht op zoek naar dubbele cijfers maar dat lukte niet meer. De ruime overwinning werd afgesloten na een mooie pot zaalvoetbal en zo zet Noorderwijk ondertussen een reeks neer van zestien punten op zeven matchen sinds Nieuwjaar. Hierdoor zit Berkemus stevig op de zesde plaats en krijgen ze nummer vijf Beyne in het vizier waar ze volgende week naartoe moeten.

Noorderwijkse speelde met Witvrouwen, Nevelsteen, T’Seyen, Hermans, Khalid Ait Salah, Van der Auwera, Van Bael, Wagemans, Plompen, Troonbeeckx en Azzimani. 

TERUG