WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - Real Noorderwijk  8 - 3  (4-1)

DATUM 29-02-2008  21:15

DOELPUNTEN

VERSLAG Schitterende wedstrijd van Celtic zorgt voor 3 dik verdiende punten !!!

Celtic kon de wedstrijd niet beter beginnen, want de wedstrijd was nog maar pas gestart of Rossi verovert de bal en opent de score, 1-0. De toon was meteen gezet. Celtic bleef komen en met een onhoudbaar schot knalt Antunez de 2-0 op het bord. Even later zorgt deze voor 3-0, na een subliem pasje van Porco en een afwerking van een hooog niveau. Noorderwijk milderde via Nicolay tot 3-1, maar Bomboi zorgt voor de 4-1 ruststand.

Na de rust onderschept Porco de bal op de eigen helft en stormt alleen op de keeper af, 5-1. Vervolgens een rommelige fase voor het Celtic doel. Troonbeekx schiet en zowaar wordt het 5-2. Nooderwijk creeert dan druk en scoort de 5-3 via Wagemans. Maar Celtic kruipt terug recht en via Tunckurt wordt het 6-3. Noorderwijk speelt dan met vliegende doelman, hetgeen voor beide ploegen kansen oplevert. Maar het is Celtic die nog 2x scoort. Een vrije trap wijkt af voor de voeten van Porco en 7-3. De laatste goal van de avond werd hét orgelpunt door onze Sa-Sa combinatie. Een echte ouderwetse straatvoetbal combinatie. Alleen de straatstenen waren niet aanwezig, maar wat een goal zeg !!! Gewoonweg fantastisch.

Maar het moet gezegd, Noorderwijk trof enkele keren het doelkader, net zoals Celtic overigens. Celtic hield de punten verdiend thuis en Noorderwijk met Plompen of zonder twee gezichten, heeft en prima wedstrijd erop zitten metde juiste mentaliteit. Het debacle van vorige week is verteerd en de 3 punten tegen de derde in de stand zijn niet gestolen.