NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
 HISTORIEK BEKERS
BELGIE
ANTWERPEN
BRABANT
HENEGOUWEN
LUIK
LIMBURG
LUXEMBURG
NAMEN
OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO
 VERSLAG

WEDSTRIJD MC Lommel - TLR Antwerpen 2000  6-3 (2-1)
   
DATUM 27-02-2004 
   
DOELPUNTEN 4' Vergauwen 0-1, 7' Amraoui 1-1, 14' Maréchal 2-1, 23'De Wit 3-1, 25' Harram 3-2, 25' Amaroui 4-2, 33' Harram 4-3, 34' Maréchal 5-3, 38' Amraoui 6-3 
   
VERSLAG De Wet van Murphy klopte nog nooit zo goed als gisteren voor de sinjoren. Niet alleen dienden ze aan te treden zonder basisspelers Bachar, Vercauteren en El Haoual, maar moesten ze opboksen tegen het arbitrale "geweld" van Belghiti en vooral van Perry Gautier die als een pitbull de mannen van TLR op ongehoorde wijze te grazen nam. Iedereen - ook de spelers en supporters van Lommel - vroegen zich af wat TLR deze referee misdaan kon hebben om ondermeer twee ongehoorde rode kaarten te verdienen. Grünholz voor een fout die vele refs bestraffen met blauw en hoogstens geel en Gessner die tegen een tweede gele aanliep nadat er en fout op hem werd gepleegd en hij tegen de grond werd gesmakt. Al wie eerlijk oordeelt, zal dit bijtreden! Verder was het een zéér matige partij met twee ploegen die duidelijk verlangen naar het einde van het seizoen en die de jongste weken niet echt glansprestaties neerzetten.

Na 1' schopte DeWit een vrijschop naast, maar na 4' lukte Vergauwen op aangeven van Harram die zeer gedreven speelde, de 0-1. Na een listig lobje van Maréchal van dichtbij lukte het Amraoui om te effenen. Met een afstandschot tikte Maréchal de 2-1 in en toen miste Gessner een gouden kans om gelijk te maken. Zijn bal ging eerst links en dan rechts tegen de staak. Na amper 22' floten de refs een serieuze fout op Grünholz niet, waardoor hij struikelde, zijn tegenstrever meetrok en daarvoor rood kreeg. Op dat moment al waren de kansen van TLR nagenoeg nihil! De Wit maakte 3-1, maar na een mooie slalom van Gessner legde die af in de voeten van Vergauwen die in één keer doortikte naar Harram die de 3-2 lukte. Na een misser van keeper Van Den Brande werd het in dezelfde minuut 4-2 via Amraoui met een kopballetje. Vergauwen viel even uit na knieletsel, maar een zwoegende Gessner legde de 4-3 in de voet van Harram. Een aanslag op Gessner - niet gefloten en geel voor Gessner wegens misbaar - werd na 34' niet gefloten en daar maakte Maréchal gebruik van voor de 5-3. Gessner werd dan vijfde veldspeler. Een regelrechte aanslag op een TLR-speler werd bestraft met een penalty, maar de snoodaard kreeg geen rood, zelfs niet een geel!!!!!!. Tot overmaat van ramp miste Gessner de strafschop. Vergauwen kreeg nog een mooie kans, maar Amraoui legde na een onbestrafte fout op Gessner de 6-3 in. Gessner kreeg zijn tweede gele kaart omdat hij gevallen was!!!! 

TERUG