NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
 HISTORIEK BEKERS
BELGIE
ANTWERPEN
BRABANT
HENEGOUWEN
LUIK
LIMBURG
LUXEMBURG
NAMEN
OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO
 VERSLAG

WEDSTRIJD F.P. Houthalen-Genk (A0505) - Futsal Hasselt (A0151)  6-3 
   
DATUM 11-05-2007 
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Hasselt begon in overdrive en rolde al vroeg de ganse Houthalense gordel voor doelman Conte op (0-1). Houthalen reageerde en Hasselt herviel in zijn wandeltempo. Een veel heviger Houthalen krikte het tempo twee versnellingen hoger en liep over een tam Hasselt heen (3-1). De nummer ťťn van de Limburgse clubs reageerde nog maar dat leverde niets op.

Ook niet meteen na de pauze. Nu dicteerde Hasselt wel de wet. De ploeg leek de match verder te oriŽnteren. Zeker toen Makhoukhi op pass van Selimovic milderde en Ngarigota er seconden later 3-3 van maakte. Houthalen/Genk zocht een middel om uit de omknelling los te komen en ging opnieuw consequent het Hasselts kwartet opjagen.

De gevolgen waren rampzalig voor Hasselt dat bij nonchalant balverlies finaal onderuit ging. De Houthalense kapitein Stegemann, tot dan niet zo opvallend aanwezig in de match, knalde na een opmerkelijk raid de 4-3 voorbij een grabbelende Mangelschots (A-doelman Pans was ziek).

Houthalen zette zich door en binnen enkele seconden was de wedstrijd gespeeld. Castellena zette Mouazziz op weg en Coppola trok de lijn helemaal door (6-3). De noodoplossing met Makhoukhi als vliegende doelman werd Hasselt helemaal fataal.

Uit de handen van Limburg voorzitter Marc Vanlaer mocht Houthalen/Genk verdiend de Limburgse beker in ontvangst nemen. 

TERUG