NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Zanetti Beyne - Real Noorderwijk  7 - 4  (2-1)
   
DATUM 25-03-2011  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Na de sterke wedstrijden van de voorbije periode ging Real op zoek naar een tiende overwinning. Mits winst klommen de Plompen-boys naar de vijfde plaats en sprongen zo over Beyne dat echter wel het best van start ging. Leenders bracht zijn ploeg bij de eerste kans op voorsprong (1 – 0). Maar Noorderwijk deed niet onder, prachtactie van Khalid en via Andy Hermans 1 – 1. De bezoekers stapelden de kansen op maar een eerste keer concentratieverlies (Vanderauwera) en net voor de pauze een onverdiende 2 – 1 op het bord via Mieltello.

Na de rust stonden de bezoekers nog te slapen en was het Gelikkata die zijn ploeg op 3 – 1 zette. Maar Noorderwijk trok alle registers open en ging met man en macht op zoek naar de aansluitingstreffer. En dat lukte na een mooie aflegger van Wagemans op Azzimani 3 – 2. De Berkemussen waren nog aan het vieren toen Gelikkata zijn tweede van de avond mocht scoren (4 – 2). Noorderwijk bleef echter aanvallen en creëerde kans op kans, vrije trap Wagemans en Azzimani met de 4 – 3. En men voelde zich supersterk, knappe actie van Appi en de gelijkmaker via Khalid. (4 – 4). Het moment om over de Walen te springen maar alweer even de ogen niet open en die dekselse Luikenaars scoorden weer iets te makkelijk 5 – 4. Maar de kansen bleven komen voor een aanvallend supersterk Noorderwijk, alleen volgden de doelpunten niet. En net dan de eerste misser van een nochtans beresterke doelman Nevelsteen en onverwacht de 6 – 4 op het bord. Over en out voor zeer sterk spelende ploeg van sponsor ELMOS. Het laatste doelpunt voor Beyne (7 – 4) was enkel voor de geschiedenis. Een reuzepartij met spijtig genoeg vier keer concentratieverlies en geen haver voor het beste paard. Misschien aanvallend de beste partij van het seizoen maar geen punten.

Noorderwijkse speelde met Witvrouwen, Nevelsteen, T’Seyen, Hermans, Khalid Ait Salah, Van der Auwera, Wagemans, Plompen, Troonbeeckx en Azzimani. 

TERUG