NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - Luchtbal Ekeren '76  4 - 7  (2-3)
   
DATUM 07-09-2007  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Celtic opnieuw in het verlies bij seizoensopener !!!

Gisteren werd opnieuw het seizoen gestart en al meteen moest Celtic een verlieswedstrijd toestaan. Desondanks was het een aantrekkelijke partij met 2 ploegen die aanvallend voetbal brachten en het achterin goed georganiseerd hielden. En al in de eerste minuut moest de ekerse doelman zich tonen op een uitbraak van Houthalen, waarbij Bomboi loeihard uithaalde. En ook Ekeren kwam al eens loeren aan het venster. Ekeren kwam naarmate de wedstrijd vorderde zelfs meer en meer in de wedstrijd en leek niet echt een ploeg erboven uit te steken. Vijfde minuut dan waarin Bomboi knap afwerkt op aangeven van Porco, 1-0. Maar Ekeren zette nu meer druk en achtste minuut, 1-1 gelijk via El Fikri die plots alleen voor Sacchini opdook. Beide ploegen letterlijk en figuurlijk terug in evenwicht. Ook nu Ekeren even gedrukt had, bleef ook Celtic op zoek naar de voorsprong. Maar neen, balverlies van Porco en 1-2 na een doelpunt van Dihaj. De bal werd opnieuw in het spel gebracht en onmiddellijk knalde Bomboi op de paal en in de rebound tegen de netten. En terug stonden beide ploegen in evenwicht. Twee minuten voor rust dan leed opnieuw Porco dom balverlies en kon De Coster Ekeren op voorsprong schieten aan de 2e paal.

Celtic een beetjes aangeslagen de rsut in dus, want in tegenstelling tot wat men verwachtte, ging Celtic rusten met een achterstand. Het duurde dan ook eventjes alvorens ze van die nekslag ontdaan waren. De wedstrijd werd grimmiger na de rust en het verloor aan schoonheid, maar des te meer animo was er te zien. Tot Ekeren zijn voorsprong verdubbelde in de 32' via Fond. Nog in diezelfde minuut kreeg Celtic al een eerste 10m, die feilloos werd omgezet door El Haoual en Celtic terug in de wedstrijd. Twee minuten later kon Oizaz de bal van Porco nog net voorbij doelman Bouchlaghem devieren.en Celtic kwam zowaar terug op gelijke voet. Celtic ging opnieuw op zoek naar de overwinning. Maar verkeek zich daarbij tot 2x toe op een tegencounter die nu eerst door Dihaj en daarna door El Fikri werden afgewerkt bij Ekeren. Houthalen probeerde nog wel en kreeg nog zelfs 2x een 10m. Maar deze werden door El Haoual en Porco gemist, waardoor Celtic niet meer kon aanspraak maken op de overwinning. En op 27" voor affluiten kon Van Brusselen de 4-7 eindscore op het scorebord plaatsen.

Ziezo, niet zo best dus, maar wťl een aantrekkelijke partij zaalvoetbal. Kijken of we in de toekomst dit ook in winst kunnen ombuigen.

Met vriendelijke groeten,
Frank Claes
PR CELTIC HOUTHALEN 

TERUG