NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - Konaktex Beringen  6 - 12  (3-7)
   
DATUM 28-03-2008  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Celtic vergeet opnieuw kansen af te werken, en krijgt zo niet een verdiend puntje !

Ja jongens, de wedstrijd van gisteren liet niets aan het toeval over. Celtic vocht voor een haast volgelopen arena een met een groot hart tegen co-leider Konaktex Beringen. En het moet gezegd, als ploeg speelden we met momenten super. Alleen lieten we achterin alweer te vaak grote gaten vallen, en mannen als Grunholz en vooral Boujemaoui straffen zulke foutjes af.

Zo begon de wedstrijd nog maar net en vergat men bij Celtic Volkan, die alleen en vrij aan de tweede paal de 0-1 kon binnenleggen. Een minuutje later zette Boujemaoui een rush op en scoorde hij lekker de 0-2. Maar Celtic liet niet begaan en kwam beter in de wedstrijd. Zo kwam het aan de aansluitingstreffer via Rossi na een mooi uitgespeelde kans. En dan werd Celtic ineens baas over de wedstrijd. Met veel wilskracht en inzet speelde iedereen een goede wedstrijd. Zo kwam Lamkharrat met een volley bijna aan degelijkmaker, maar hij besloot over. Maar dat naiŽve in de aanval zorgde ervoor dat ook Konaktex aarts gevaarlijk bleek in de tegenaanval. Zo wilde Grunholz met een hakje Sacchini verrassen, maar dat gisteren niet gebeuren, want wat een wedstrijd stond die daar te keepen zeg ! In diezelfde 9' kon Rossi dan toch bijna de gelijkmaker scoren, maar de kapitein trof de paal. Een minuutje later dook Porco op voor het Beringse doel, maar een parade van Cenik hield Celtic opnieuw van de gelijkmaker, die op moment misschien wel verdiend bleek. Niet alleen Celtic kende wat pech bij de afwerking, want ook Boujemaoui trof in de 12' de paal. Dan kregen we een dom balverlies van Meykens, die wat te fel ging hangen aan Boujemaoui's broekje en zich meteen kon gaan douchen. Daar bovenop kreeg Konaktex ook nog eens een 10m, maar Grunholz kon doelman Sacchini niet verschalken. Met een man minder speelde Celtic aanvankelijk nog zeer goed, maar Lamkharrat legde een terugspeelbal in de voeten van Boujemaoui, die de 1-3 op het bord zette. En Celtic bleef, tot velens verbazing misschien aardig meevoetballen en opnieuw Rossi zorgde in de 15' voor de 2-3. In de 17' kwam Konaktex opnieuw tot scoren wanneer Grunholz een counter mooi afwerkte. Counter? Jawel, want Celtic speelde gretig en nam daarbij ook de gebruikelijke risico's. En dat moet je natuurlijk niet doen met een ploeg waarin Boujemaoui en Grunholz spelen. Maar bij de volgende passering, speelde Lamkharrat en Porco Konaktex op een hoopje en 10" later scoorde Porco de 3-4. Konaktex bibberde en terecht. Maar Konaktex heeft ook nog een Murat Duzgun in de ploeg, die er een minuutje voor affluiten 3-5 van maakte. En in de laatste minuut scoorde Grunholz nog 2x, al moet gezegd dat hij bij dat laatste doelpunt groof in de fout ging op Lamkharrat, maar zoals de controleur het verwoordde "Beschermd werd door het scheidsrechterlijk duo". Want die arrogante kerel had toen al minstens een kaart verdiend. Maar goed de 3-7 stond op het bord tijdens de rust.

Na de rust kwam Celtic opnieuw zeer gedreven uit de kleedkamers. In de 21' scoorde Lamkharrat de 4-7 en een minuutje later pegelde Porco de 5-7 op het bord. Celtic was vertrokken voor een wervelende 10'. Maar opnieuw werden er achterin risico's genomen. Celtic maakte de wedstrijd en verspeelde de ene kans na de andere. Het speelde een zeer goede partij, maar de afwerking ontbrak. Niet bij Konaktex echter dat via Boujemaoui in 24', Grunholz in de 28' en Duzgun in de 33' op een geruststellende 5-10 kwam te staan. Lamkharrat scoorde dan toch nog eentje voor Celtic en Boujemaoui nog 2x voor Konaktex, zodanig dat de 6-12 een vel te overdreven eindstand was.

Een meer dan degelijke partij voor onze jongens, die in alle opzichten de betere ploeg waren over Konaktex Beringen, behalve in de afwerking. Konktex kreeg dan ook nog eens een pak kado's van Celtic, zodanig dat de 6-12 echt wel niet een weergave was van het geleverde spel. Maar net zoals vorige week schort er wat bij de afwerking en zal coach Karkaje daar aan gaan werken op de volgende trainingen denk ik.

Met sportieve groeten,

Frank Claes, vzw Celtic Houthalen '94 

TERUG