NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD EGR Zonhoven - ZVK Celtic Houthalen '94  6 - 4  (1-1)
   
DATUM 07-03-2008  22:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Matig Celtic opnieuw puntenloos !!!

Na de schitterende wedstrijd, ditto overwinning tegen Noorderwijk was optimisme troef bij Celtic. Maar dat optimisme werd vrijdag avond niet omgezet in puntengewin.Het werd opnieuw een wedstrijd om snel te vergeten.

Rossi opent de score in een volledig gelijk opgaande wedstrijd, 0-1. Zonhoven scoort de gelijkmaker via Lahcen, 1-1, tevens ook de ruststand.

De herneming had meer om het lijf. Zonhoven kwam op voorsprong via een penalty-doelpunt van Hilven. Onterecht, aangezien de fout buiten de cirkel gebeurde. Ook Celtic komt een penalty, wanneer Porco foutief wordt neergehaald, maar Rossi pegelt hem tegen de deklat. Celtic dreigt nog enkele keren, vooral via Rossi, zoals ook Zonhoven dit doet. Darrag tekent voor de 3-1.. Even later zit Bomboi goed tussen op een slechte intrap van Tibari en Celtic sluit opnieuw aan, 3-2. Porco mist vervolgens een 10m voor Celtic en El Mansouri maakt er even later 4-2 van. Hťt moment om voor vliegende doelma te opteren, dacht coach Karkaje. Celtic deed dit goed en komt via een knap uitgespeeld doelpunt van Porco aan de 2e paal terug tot 4-3. Maar El Mansouri scoort dan zijn tweede van de avond, 5-3. Celtic krijgt een eerste 10m, maar Antunez mist. Bij een tweede 10m scoort Rossi hoog in doel, 5-4 Celtic drukt maar 30" voor affluiten legt Ahmidouche de doodssteek, 6-4. Over en uit voor Celtic.

Een matige wedstrijd van beide ploegen en het missen van de 10m en penalty breken zuur op. Naar de bekerwedstrijd van woensdag toe en dit een slechte generale repetitie. Laat ons hopen dat de voorstelling woensdag wťl goed is.

Frank CLAES

zvk Celtic Houthalen 

TERUG